V3 Coal Trol Question

Post Reply
jrn8265
Member
Posts: 930
Joined: Tue. Jul. 22, 2008 11:52 am
Stove/Furnace Make: Keystoker Koker
Stove/Furnace Model: Koker 160
Location: Near Coal Country, PA

Post Mon. Oct. 27, 2008 9:40 am

I ordered a Keystoker Koker on July 31st with Coal Trol. When I receive it will it already have version 3 software in the Coal Trol? Thanks

jrn8265
Member
Posts: 930
Joined: Tue. Jul. 22, 2008 11:52 am
Stove/Furnace Make: Keystoker Koker
Stove/Furnace Model: Koker 160
Location: Near Coal Country, PA

Post Wed. Oct. 29, 2008 6:47 am

Anybody home? :)

User avatar
traderfjp
Member
Posts: 1798
Joined: Wed. Apr. 19, 2006 10:32 pm
Stove/Furnace Make: Alaska
Stove/Furnace Model: Channing 3
Location: New York

Post Wed. Oct. 29, 2008 7:04 am

When you turn on the COaltrol you should see a version number. If not then I think it's an older version.


jrn8265
Member
Posts: 930
Joined: Tue. Jul. 22, 2008 11:52 am
Stove/Furnace Make: Keystoker Koker
Stove/Furnace Model: Koker 160
Location: Near Coal Country, PA

Post Wed. Oct. 29, 2008 9:47 am

Thanks

User avatar
pvolcko
Verified Business Rep.
Posts: 1057
Joined: Mon. Jan. 16, 2006 4:26 pm
Location: Syracuse, NY
Contact:

Post Wed. Oct. 29, 2008 5:34 pm

Sorry. Busy busy. Haven't been here to check postings in a couple days (lots of threads to go through!).

Yes, any still to be delivered keystokers with coal-trol should have the latest software on them. As trader mentioned, when you power the thermostat up it will show three screens, the last of which will have the version number. Should read "V3-064".

Post Reply

Return to “Coal Bins, Chimneys, CO Detectors & Thermostats”